Vega vriendelijk Enschede: ETN Saladebar

Is het jullie wel eens opgevallen dat alle blogposts over leuke hippe tentjes verwijzen naar een tentje in de randstad? Mij wel. Iedere keer wanneer ik denk “oei, daar zou ik wel eens willen eten!” is dat in Amsterdam, Rotterdam, of net zo ver weg aan de andere kant van Nederland. Leuk hoor, maar dat heb ik niet zoveel aan 😉

Tijd om daar verandering in te brengen! Vanaf vandaag laat ik jullie af en toe kennis maken met toffe eettentjes en snoezige winkeltjes hier in Enschede en omstreken. Want ook hier in het relatief rustige Twente is genoeg leuks en lekkers te vinden!

Vandaag trappen we af met ETN, de eerste saladebar van Enschede, gelegen in het centrum.

ETN draait om gezond eten met lokale producten, en ook in hun takeaway- en bezorgservice zijn ze milieubewust: gerecycled of biologisch afbreekbaar materiaal, en bezorgd op de fiets in plaats van met de scooter.

Een groot deel van hun menukaart is vegetarisch of veganistisch, en wanneer ze wél vlees in een gerecht hebben zitten, dan is dat antibioticavrije kip.

Als saladebar serveren ze hoofdzakelijk salades, maar ze hebben ook altijd een soep en een smoothie van de dag, een fijne selectie aan lekkere wraps en zelfgebakken cake en koekjes. Genoeg lekkers voor een vitaminebom van een lunch met iets lekkers toe! Ik heb er nu een paar keer gegeten, en weet nu al dat dit dé plek is waar ik met mijn oma heen wil als ze weer een keer met me komt lunchen.

Waar kun je ETN Saladebar vinden?

Haverstraatpassage 26, 7511 EW Enschede

Website | Facebook | Instagram

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven